Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Sant Jordi obre el període de preinscripcions escolars pel curs 2017-2018 des d'aquest dijous i fins al 4 d'abril

23 . Mar, 2017 a les 17:45
per drodriguez a La notícia del dia
1469 reproduccions
L'Escola Sant Jordi ha obert el període de preinscripcions pel pròxim curs 2017-2018, des d'aquest dijous fins al 4 d'abril. Enguany, s'ofereixen 71 places de P-3, un nombre que supera el de l'any passat, que va ser de 50 alumnes. La directora, Fàtima Garcia, ha subratllat la importància de respectar el termini de presentació de sol·licituds.

«Tornem a disposar d'un nombre elevat de xiquets i xiquetes de 3 anys, sobre uns 71, que això des del Departament ja ho tenen contemplat com a tres grups. Per això, és important que les famílies respectin el termini de presentació de sol·licituds. Els nens que faran 3 anys són els que s'han de preinscriure per fer P-3 el curs vinent», apunta.

La documentació d'enguany varia respecte a anys anteriors, donat que es requereix portar documents en cas de beneficis de renda mínima d'inserció, de discapacitat, de malaltia crònica i de família nombrosa o monoparental. Pel que fa a la documentació bàsica no difereix d'altres anys.

La presentació de les preinscripcions es pot realitzar directament a les oficines de l'Escola o bé per Internet. Després de la publicació de les llistes d'admesos, la matrícula es podrà efectuar del 12 al 16 de juny. Des del centre educatiu informen que el mateix mes de juny organitzaran una reunió amb les mares i pares del futur alumnat.


respostes a "L'Escola Sant Jordi obre el període de preinscr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007