Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les comunicadores ambientals del ReBé visiten el mercat municipal

11 . Nov, 2010 a les 14:50
per gfigueres a La notícia del dia
2594 reproduccions
Aquest dilluns i dijous, al matí, el mercat municipal de l'Ametlla de Mar rebrà la visita de les comunicadores ambientals del Consorci de Residus del Baix Ebre (ReBé). L'objectiu és fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica al poble. Per aquest motiu les noies repartiran bosses compostables per fer la recollida de la matèria orgànica i estaran a la disposició de tothom que ho desitgi per resoldre tots aquells dubtes que es puguin tenir al moment de reciclar. La matèria orgànica s'ha de dipositar al contenidor de color marró i és molt important separar-la perquè és la que generem amb major quantitat. De fet, representa gairebé el 40% en pes de la nostra bossa d'escombraries.
Recordem que com a matèria orgànica s'entenen les restes de menjar, és a dir: restes de fruita i verdura, restes de carn i peix, pa sec i menjar cuinat que s'ha fet malbé, paper de cuina i tovallons bruts de menjar, closques d'ou, etc.

El tècnic de Medi Ambient, Xavier Solé, explica la tasca que realitzaran les comunicadores: " aquest dilluns i dijous les comunicadores, que ja van realitzar una tasca de conscienciació quan varem implantar els contenidors, ara tornen al mercat municipal per continuar treballant en aquesta línia repartint bosses compostables."

D'altra banda, Solé ha destacat la tendència a l'alça del reciclatge a l'Ametlla de Mar gràcies a la col·laboració de tots els ciutadans.


respostes a "Les comunicadores ambientals del ReBé visiten e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 47
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007