Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les obres de construcció de la carretera d'accés sud es reinicien

13 . Feb, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1769 reproduccions
Les obres del vial d'evacuació nuclear que ha de comunicar el nucli urbà cap al sud, l'anomenada carretera d'accés sud, s'han reprès aquest dilluns al matí. Després que estiguessin aturades més de mig any, els operaris han tornat a l'activitat amb l'adequació de la senyalització de les obres i dels sistemes de seguretat de l'entorn.

Tot i que les obres estan força avançades, encara queden treballs com la realització de desaigües, moviments de terres per arribar a la cota definitiva de la carretera, les cunetes, o el pavimentat amb doble tractament superficial. Des de l'Ajuntament confien que les obres estiguin enllestides abans de l'estiu.

Els retards en l'execució han vingut des d'una de les empreses de la UTE, a la qual es va adjudicar l'obra de la carretera en l'anterior mandat, que va entrar en concurs de creditors. El consistori, sota la demanda de l'altra empresa de la unió temporal, li ha autoritzat la cessió del contracte per continuar les obres.

«Feia un temps que estaven aturades a causa de problemes amb una de les empreses de la UTE. Ho hem solucionat de la manera més ràpida possible, legalment, i això ens porta al fet que no haguéssim de tornar a passar un estiu amb la zona en obres» explica l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

A la vegada, el batlle ha comentat que s'està gestionant un pressupost complementari «per exhaurir tots els diners que estaven destinats per a la realització d'aquesta carretera». Un pressupost que s'està tramitant entre la Diputació i la comissió mixta del pla PENTA. Les actuacions anirien destinades a millorar, per exemple, temes d'impacte ambiental.


respostes a "Les obres de construcció de la carretera d'accé..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 31
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007