Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Incendi en un edifici

23 . Ago, 2013 a les 14:09
per otomas a La notícia del dia
2051 reproduccions
El dijous, 22 d'agost, a les quatre de la tarda el propietari del pis número 6 del passeig marítim, el veí Guillermo Muñoz es va posar a fer la migdiada amb el televisor engegat, despertant-se vora les cinc amb l'habitació plena de fum a causa de les flames del televisor. El veí va sortir del pis avisant a la veïna del 1er pis i un cop al carrer van trucar al 112. Automàticament és va activar el servei d'emergències a través de tres dotacions de bombers, una dels serveis mèdics del SEM, una dotació del SUM, dos dotacions de la policia local i una dels Mossos d'Esquadra. Així, es va procedir a desallotjar un total de cinc persones dels dotze pisos. Afortunadament ho hi va haver incidents greus. Només es van detectar danys a al façana en els dos pisos per sobre del habitatge de l'incendi. Tots els veïns, una vegada apagat l'incendi, vora dos quarts de set de la tarda, van poder tornar als seus domicilis.respostes a "Incendi en un edifici"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007