Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dones Endavant

25 . Set, 2014 a les 13:41
per otomas a La notícia del dia
2518 reproduccions
L'Associació de Dones Endavant de l'Ametlla de Mar ja ho té tot a punt perquè la setmana que ve donen el tret de sortida als diversos tallers de manualitats que duu a terme l'entitat. Per tant, les dones que hi participen, un any més, recuperaran els seus treballs en pintura, boixets, patchwork, els tres grups habituals, i també el trapillo (conegut com ganxet). De moment, els grups estan pràcticament tancats però des de Dones Endavant  s'anima a que si hi ha alguna dona que hi vulgui participar passi pel local per les tardes, de la Casa del Mar, a informar-se.
"Sempre estem obertes a les dones que vulguin participar en algun dels tallers que realitzem. Només cal que passin pel local a la Casa del Mar, es facin sòcies, per només 8 euros a l'any, i les apuntarem en llista d'espera i si hi ha una vacant podran entrar", explica Cinta Garcia, és la Presidenta de Dones Endavant.
A més, Dones Endavant va participar en l'elaboració d'un receptari tradicional de les Terres de l'Ebre, juntament amb altres entitats de dones del Territori, impulsat des del Canal 21 en el qual van aportar l'Olla Barrejada i el Suquet Calero. Ara, aquest receptari ha agafat forma de llibre i es presentarà el 9 d'octubre a Tortosa.
D'altra banda, des de l'entitat també posaran en marxa una iniciativa de recuperació de visibilitat del treball de la dona en el passat impulsada des del Consell Comarcal de Baix Ebre amb col·laboració amb la URV. Així, a partir del maig, "quan aquest projecte agafarà més forma", segons la presidenta de l'entitat, Dones Endavant recollirà fotografies de dones treballadores que suportaven la duresa del camp, el remendar de les xarxes, la casa i la família i que socialment no van tenir el reconeixement oportú. Amb el material recollit es farà una exposició.


respostes a "Dones Endavant"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 140
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007