Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

09 . Feb, 2016 a les 15:00
per drodriguez a Sempre amb tu
1269 reproduccions
En l'edició de dimarts, 9 de febrer de 2016, del magazín dels migdies de La Cala Ràdio, el Sempre amb tu, ens hem desplaçat al Centre d'Interpretació de la Pesca per compartir una tertúlia amb el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, i els alcaldes d'Alcanar, Alfons Montserrat, de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, de l'Ampolla, Francesc Arasa, i de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; parlant de les III Jornades Gastronòmiques de la Galera.

En el programa d'avui ens fem ressó també dels problemes amb la recepció de la TDT després de la posada en marxa del servei de telefonia mòbil 4G a la població. Fem un apunt necrològic per la mort, ahir, de l'excap de colla de Los Xics Caleros, Dani Bas; i a la nostra secció del Torn de Guàrdia que realitzem en col·laboració amb els tècnics i infermeres del SUM, parlem amb l'Antonio Comes de les cremades.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007