Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sergi Tudela visita l'Ametlla de Mar per Candelera

12 . Feb, 2016 a les 11:38
per drodriguez a La notícia del dia
1491 reproduccions
L'Ametlla de Mar va rebre la visita de diverses personalitats en aquests dies de Festa Major, d'on destaca el director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, que va visitar l'Ametlla de Mar el passat 2 de febrer, coincidint amb el dia de la Patrona, per participar en els actes matinals de la Festa Major de la Candelera.

Durant la visita, Tudela va realitzar una reunió amb representants de la Confraria de Pescadors de la població. El director general va exposar que coneixia la realitat del sector pesquer calero i, tot i destacar l'aposta del sector a les innovacions i canvis, va parlar de la preocupació per l'estat de certs recursos, bàsicament del peix blau.

"Hem de demostrar que l'activitat pesquera té una viabilitat econòmica i l'hem de fer atractiva per al jovent perquè es modernitzi" explica el director general de Pesca i Afers Marítims. La pesca "s'ha de convertir en una activitat de futur, sostenible i amb innovació" i afirma que "és possible".

Tudela creu que els pròxims passos han d'anar cap a la recuperació dels recursos pesquers, a la millora de la comercialització i la integració en la gestió econòmica d'aquests recursos i que permetrà "ser atractius i ser l'eix vertebrador de la política marítima catalana en un futur".

Cal recordar que ara mateix el sector de l'encerclament es troba en l'aturada biològica i tornaran a treballar d'aquí uns dies. Aquest va ser, de fet, un dels temes claus de la reunió perquè des del sector pesquer continuen reclamant el cobrament de les vedes pendents de diferents anys.


respostes a "Sergi Tudela visita l'Ametlla de Mar per Candel..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 60
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007