Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Agricultura destinarà prop d'1 milió d'euros en ajuts a la paralització temporal d'activitats pesqueres

30 . Nov, 2016 a les 14:40
per drodriguez a La notícia del dia
1235 reproduccions
La Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació destinarà gairebé 1 milió d'euros al pagament dels ajuts a la paralització temporal de l'activitat pesquera, aprovats per Conferència Sectorial l'any 2015, en les modalitats d'arrossegament i encerclament catalanes.

Els ajuts a les aturades biològiques, convocats en el marc del Fons Europeu Marítim i de la Pesca, estan destinats als armadors i mariners del sector pesquer amb port base a Catalunya de les modalitats d'arrossegament i encerclament. Aquesta és la primera vegada que els mariners també es poden acollir a aquests ajuts.

El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, ha manifestat la seva satisfacció per poder resoldre enguany la concessió d'aquests ajuts, en un context molt difícil arran dels nous criteris restrictius imposats pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient de l'Estat espanyol.

Per la seva banda, la consellera, Meritxell Serret, s'ha felicitat per resoldre aquest compromís amb el sector. «Hem aconseguit que abans de final d'any es posi a disposició dels pescadors un milió d'euros a compte de les vedes del 2015, per afavorir la sostenibilitat la nostra flota» ha reblat Serret.

Ambdós insisteixen, però, en la importància d'establir mecanismes adequats per agilitar el procediment de tramitació de les ajudes d'acord amb la realitat de la flota mediterrània, i que el Ministeri destini els imports necessaris per incentivar l'accés dels pescadors als ajuts.


respostes a "Agricultura destinarà prop d'1 milió d'euros en..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007