Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

08 . Feb, 2016 a les 13:40
per drodriguez a Sempre amb tu
1711 reproduccions
Nou programa del Sempre amb tu, corresponent a dilluns 8 de febrer de 2016. El programa d'avui està centrat amb el balanç de la Festa Major de la Candelera 2016, per això a l'entrevista parlarem amb el regidor de Festes, Vicenç Llaó, i també podrem escoltar les opinions de l'alcalde i la Pubilla Major.

També escoltarem al director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, que va fer una visita oficial a la població el passat 2 de febrer i es va reunir amb el sector pesquer de l'Ametlla de Mar.

El programa Divendres de TV3 aterra aquesta setmana a La Cala i un dels temes destacats seran les Jornades Gastronòmiques de la Galera. Ens avancem per parlar amb l'Eduard Llambrich, de la galera al nostre Club de Gastronomia.

I per tancar programa obrirem l'ampolla d'Absenta, amb la participació del col·lectiu Calacultura. Avui ens acompanyarà a l'estudi l'autora de la novel·la Faralaes, Ester Berenguer, que també escriu poesia i participa en diferents recitals.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007