Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En suspens la vaga del sector del peix blau del pròxim 4 d'abril

01 . Abr, 2016 a les 08:58
per gfigueres a La notícia del dia
1041 reproduccions
En «stand by». Així és com es troba la convocatòria de vaga dels mariners del sector del peix blau tarragoní prevista pel pròxim dilluns 4 d'abril. Ho avançava dimecres en exclusiva La Cala Ràdio després de conèixer les valoracions de la reunió que van mantenir, la setmana passada, diferents armadors i mariners amb el director general de Pesca, Sergi Tudela, i diferents autoritats del govern i representants dels sindicats laborals.
Una de les conclusions que es va extreure de la reunió és que l'aturada confrontava a mariners i armadors, perquè com explica el patró major de la Confraria de Pescadors Sant Pere, Miquel Brull, la vaga no té cap sentit perquè fins i tot "era contraproduent perquè divideix el sector". "Tothom estem lluitant pel mateix. Que els mariners facin vaga és crear un conflicte que ara no ens interessa" afirma.
La incertesa sobre la realització de la jornada de vaga però no fa aturar la possibilitat de dur a terme altres accions per part d'armadors i mariners. De fet el patró major exposa que la demanda col·lectiva depèn de realitzar més trobades amb les administracions "per demanar allò que reclamem" fent referència a les ajudes que demana el sector per sobreviure la crisi.
La convocatòria es va fer per mostrar el malestar del sector del peix blau i instar les administracions a moure fitxa. Una proposta que no acaba de convèncer a tothom com ha apuntat Brull, i que posa en suspens que s'acabi produint. "Hi ha molts mariners que no hi estan a favor. Volen fer accions però no aturades" sentencia.


respostes a "En suspens la vaga del sector del peix blau del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 212
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007