Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Meritxell Serret aplaudeix la implicació dels pescadors en el Pla de millora de la competitivitat del peix blau

29 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1244 reproduccions
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha reconegut la «implicació» del sector pesquer tarragoní en el Pla de millora i competitivitat del peix blau engegat pel Departament, i també ha subratllat la «voluntat» d'iniciar actuacions que puguin ajudar al manteniment de la sostenibilitat econòmica d'aquests pescadors.

El Pla de Millora de la Competitivitat del Sector del peix blau, elaborat entre el Govern, el sector i la comunitat científica, s'emmarca dins d'un model propi de governança pesquera i preveu una bateria d'actuacions que abordaran des d'aspectes biològics fins a la comercialització, la millora del producte, la reducció de costos de producció, els aspectes socials i el reforç dels controls.

La posada en marxa del Pla és un dels compromisos que el Govern va adquirir amb el sector per fer front a la crisi de preus i captures que es va registrar a començament d'any. Les conclusions d'aquest estudi es van presentar la passada setmana en una trobada entre l'Administració i el sector, per consensuar línies d'actuació.

Serret ha encoratjat el sector a continuar buscant sinergies i a desenvolupar iniciatives per impulsar la comercialització del peix blau i ha recordat a pescadors i armadors que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació treballa «activament» amb el sector pesquer per millorar la competitivitat econòmica i la sostenibilitat del sector.


respostes a "Meritxell Serret aplaudeix la implicació dels p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 614,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007