Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club Nàutic introdueix al món de la vela lleugera amb cursos d'estiu

06 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1381 reproduccions
El Club Nàutic de l'Ametlla de Mar torna a oferir aquest estiu la possibilitat de pràctica la vela lleugera. Durant els mesos de juliol i agost, el CNAM ha tornat a posar a l'abast, dins l'àmbit dels esports nàutics, cursos de vela d'iniciació de periodicitat setmanal.

L'objectiu és introduir als que no hagin practicat mai aquest esport, i també als que ho fan habitualment, al món de la vela oferint-los un curs d'aprenentatge amb embarcacions Optimist, Vaurient i Raquero.

Des del Club, expliquen que reben molts alumnes de fora del municipi, però hi ha una manca de participació local. «La Cala és un poble que viu de la mar però pareix que visqui d'esquena al mar», apunta el representant del CNAM, David Boyer, sobre no comptar amb joves caleros.

Els cursos es donen de les 10.30 h del matí, amb uns primers minuts de teoria, i posteriorment classes pràctiques fins a les 13.30 h del migdia. Una de les novetats d'enguany és que el curs es pot fer a partir dels 7 anys, donat que es federen als alumnes.

«Aquest any, per primera vegada, ens hem adherit a la Federació Catalana de Vela i ara, en acabar el curs, se'ls entregarà un diploma de coneixement i el seu historial ja consta a la Federació, en cas que vulguin seguir el seu aprenentatge en altres clubs», subratlla.

El preu per a socis del CNAM i gent del poble, és de 115 € i per a la resta, 125 €. Els interessats en fer aquests cursets, poden fer-ho per telèfon al 977457240, a través de l'adreça electrònica cnam@pcserveis.com o a la mateixa oficina del Club.


respostes a "El Club Nàutic introdueix al món de la vela lle..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007