Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Associació Sense Barreres demana que es talli la circulació als cotxes al nucli urbà durant l'estiu

28 . Jun, 2012 a les 13:38
per gfigueres a La notícia del dia
1577 reproduccions
L'Associació Sense Barreres, de l'Ametlla de Mar, vetlla per fer de la Cala un municipi més accessible. Amb l'arribada de l'estiu, aquesta associació, que ja compta amb 200 socis, ha detectat alguns problemes per circular en alguns carrers del municipi. I és que l'època estival és caracteritza perquè els bars i restaurants munten les terrasses. Des de l'Associació, a través del seu President, Carlos Busquets, han denunciat a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar que algunes terrasses ocupen les voreres, i per tant, els peatons, amb cadira de rodes o no, han d'anar esquivant els cotxes. El que es demana des de l'Associació Sense Barreres es que es talli la circulació dels carrers del nucli urbà on hi ha aquest tipus de terrasses.

"Des de l'Associació no estem en contra dels bars i restaurants, al contrari, creiem que ja paguen prou a l'Ajuntament i que han de fer el seu negoci. Però, tenim por que hi pugui haver algun accident per aquest motiu hem demanat a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar que talli la circulació als cotxes, d'alguns carrers del nucli urbà, on els bars i restaurants ocupen les voreres amb les terrasses", explica Carlos Busquets, President de l'Associació Sense Barreres de l'Ametlla de Mar.

I és que, Busquets ha volgut deixar clar que l'Associació no està en contra dels bars i restaurants, senzillament vol que es compleixi la llei.
D'altra banda, des de l'entitat es mostren satisfets ja que han aconseguit que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar hagi posat una dutxa a la platja de Calafat. Ara, segons Busquets, només falten les fustes que permetin que les persones amb cadires de rodes puguin arribar fins al mar.


respostes a "L'Associació Sense Barreres demana que es talli..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007