Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La caiguda d'un llamp a la catenària a Mont-roig talla durant 5 hores la circulació ferroviària entre l'Ametlla i Salou

28 . Nov, 2016 a les 14:20
per drodriguez a La notícia del dia
1150 reproduccions
La intensa tempesta que va afectar aquest diumenge el sud del país també va originar una nova incidència a la línia ferroviària, la segona en una setmana. Poc després de les nou del matí, una avaria a causa d'un llamp va tallar la circulació de trens entre l'Ametlla de Mar i Salou, provocant que els combois de l'R16 i els trens de llarga distància quedessin aturats.

Els tècnics d'Adif van estar prop de cinc hores per solucionar l'avaria, fins que minuts abans de les dues de la tarda es va solucionar i es va restablir la circulació ferroviària recuperant progressivament els seus horaris habituals. Durant el tall, Renfe va habilitar un servei alternatiu per carretera.

Però els usuaris van mostrar, un cop més, la seva indignació a través de les xarxes socials i recollida per la plataforma Trens Dignes. L'entitat ha carregat contra l'operadora Renfe per la desinformació que van patir els passatgers, ja que segons la plataforma no es va informar de la situació.

La portaveu, Montse Castellà, exposa que Adif ha d'invertir perquè la infraestructura pugui suportar «situacions d'estrès», especialment en un tram de via única, que agreuja les incidències. La plataforma ha apuntat que, amb tot, la situació viscuda aquest diumenge és «un extra» sumat als «retards crònics».


respostes a "La caiguda d'un llamp a la catenària a Mont-roi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007