Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Bus dels Campions del Barça a l'Ametlla de Mar

11 . Gen, 2010 a les 11:37
1782 reproduccions
Tot i el temporal de neu, el bus dels campions del Barça va venir el 8 de gener a l'Ametlla de Mar. Això sí, es va haver de reubicar i es va acabar col·locant davant de l'Institut Mare de Déu de la Candelera. De deu del matí a dues de la tarda petits i grans van poder visitar l'autobús on hi havien exposades les sis copes dels títols que el Barça va aconseguir el 2009 en una temporada històrica pel Club i pels barcelonistes. Finalment, els seguidors van poder veure la copa del Mundial de Clubs. La regidoria d'Esports, el Col·legi Públic Sant Jordi i l'Institut van acordar organitzar diverses visites esglaonades per tal que els alumnes poguessin veure els trofeus.

"Estem molt contents que a la Cala hagi pogut venir el Bus amb les copes del Futbol Club Barcelona. Ha estat un any històric i per tots els que som culés tindre el Bus dels Campions aquí ha estat una gran satisfacció. Tothom, tant grans com petits van poder fer-se una fotografia amb els trofeus", va explicar Joan Pere Gómez i Comes, regidor d'Esports.
El Bus va començar el seu viatge pel territori català el 30 de desembre des del Camp Nou. Primer va passar pel Perelló, després per la Cala i, el mateix dia a la tarda es va dirigir a Tortosa. El Bus dels Campions vol apropar les copes de la temporada a 110 poblacions, coincidint amb els 110 anys de l'entitat blaugrana. D'aquesta manera tots els cules que ho van voler van poder fotografiar-se amb les copes en aquesta exposició itinerant.


respostes a "El Bus dels Campions del Barça a l'Ametlla de M..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007