Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de la primera promoció del Batxibac de l'INS Candelera reben el diploma de graduació

23 . Nov, 2016 a les 15:20
per drodriguez a La notícia del dia
910 reproduccions
La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, va lliurar aquest dilluns a la tarda els diplomes de graduació dels 248 alumnes de Batxibac del passat curs a tot Catalunya –el currículum mixt que permet l'obtenció del batxillerat espanyol i francès–, entre els quals per primer cop els 5 alumnes de la primera promoció de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

A l'acte de lliurament de diplomes, celebrat al Teatre Victòria de Barcelona, hi van assistir els alumnes, que a més són la primera promoció d'alumnat Batxibac a les Terres de l'Ebre, acompanyats per la directora territorial d'Ensenyament, Manolita Cid, pel director del centre i professor de francès, Javier Sánchez, i pel professor d'història francesa, Guillem Rigol.

La consellera va destacar davant dels graduats que «l'obtenció d'una doble titulació en els estudis de batxillerat és una aposta per l'excel·lència educativa». Present a l'acte «que va ser molt emotiu», el director de l'INS Candelera, Javier Sánchez, ha comentat que «era el punt final que faltava i és la recompensa per l'esforç dels alumnes en treure's una doble titulació».


respostes a "Els alumnes de la primera promoció del Batxibac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007