Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de la primera promoció del Batxibac de l'INS Candelera reben el diploma de graduació

23 . Nov, 2016 a les 15:20
per drodriguez a La notícia del dia
1574 reproduccions
La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, va lliurar aquest dilluns a la tarda els diplomes de graduació dels 248 alumnes de Batxibac del passat curs a tot Catalunya –el currículum mixt que permet l'obtenció del batxillerat espanyol i francès–, entre els quals per primer cop els 5 alumnes de la primera promoció de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

A l'acte de lliurament de diplomes, celebrat al Teatre Victòria de Barcelona, hi van assistir els alumnes, que a més són la primera promoció d'alumnat Batxibac a les Terres de l'Ebre, acompanyats per la directora territorial d'Ensenyament, Manolita Cid, pel director del centre i professor de francès, Javier Sánchez, i pel professor d'història francesa, Guillem Rigol.

La consellera va destacar davant dels graduats que «l'obtenció d'una doble titulació en els estudis de batxillerat és una aposta per l'excel·lència educativa». Present a l'acte «que va ser molt emotiu», el director de l'INS Candelera, Javier Sánchez, ha comentat que «era el punt final que faltava i és la recompensa per l'esforç dels alumnes en treure's una doble titulació».


respostes a "Els alumnes de la primera promoció del Batxibac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 177
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007