Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Esport i teatre, una bona proposta de cap de setmana

14 . Abr, 2010 a les 14:41
3565 reproduccions
De l'equip de l'Ametlla de Mar destaquem en la modalitat de conjunts de categoria prebenjamí, la 3a posició, del conjunt "Robots". En la categoria benjamí, es va aconseguir una altra merescuda 3a posició per al conjunt Cowboy I l'últim dels conjunt de la secció, en categoria cadet/juvenil, va obtenir la 1ª posició, tot i que no van brillar tant com ho van fer en la 1a fase a Sant Carles. En la categoria infantil "B", la Marina Subirats va repetir el podi en segona posició. I en la categoria cadet/juvenil "A", amb l'aparell de pilota, la Sílvia Martínez va pujar al podi en la 3ª posició.
Pel que fa a les classificacions per equip, en la categoria benjamí, va obtenir el tercer lloc l'equip format per la Judit Reverté, la Neus Estrada i l'Aina Escarceller. En la categoria aleví va pujar al més alt del podi l'equip format per la Jaydevi Gómez, l'Alexandra Tarba i la Júlia Curto. I en la categoria cadet/juvenil va repetir en la 1a posició l'equip format per la Sílvia Martínez, la Mireia Pallarés i la Cristina Escoda.

Es van realitzar 84 actuacions individuals i 20 en conjunt. Els equips participants van ser la secció de gimnàstica rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, el Club Gimnàstic Rapitenc, el Club Rítmica Xaloc, també, de Sant Carles de la Ràpita, El Club Gimnàstic Canareu, el Club Rítmica d'Amposta i el de Tortosa.

Els amants de les motos de la Cala Gas van organitzar una sortida i botifarrada el diumenge 11 d'abril coincidint amb el començament de la temporada de la Moto GP.

La trobada va ser a les 9 del matí a la llotja del port pesquer i el recorregut es va realitzar pel poble i voltants. Es va poder gaudir de la botifarrada a un preu molt econòmic, tres euros, i va estar oberta a tothom, no era necessari ser soci.

I per la tarda, com no podia ser d'una altra manera, els motoristes de la Cala Gas van anar a veure la primera carrera del 2010 de Moto GP, la carrera de Qatar, al Pub Pierrot.

I de les motos al teatre. "El País de Mai Més", una adaptació de l'obra de Peter Pan popularitzada per la factoria Disney va ser l'obra que van representar els petits actors i actrius del Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.

La representació va tenir lloc a les sis de la tarda del diumenge a la sala de la Societat. Il·lusió, constància i treball són les virtuts que ha demostrat aquesta secció infantil d'aquest Grup de Teatre Amateur perquè ja fa cinc anys que es va crear i perquè és el tercer any que participen en la Mostra de Teatre La Cala de l'Ametlla del municipi.

Aquesta obra dirigida per la Pilar Marsal i la Susana Encinas compta amb la participació de 20 nens i nenes d'entre sis i dotze anys.

"El País de Mai Més" es representarà una altra vegada a la sala de la Societat, fora de la Mostra, i es preveu que formi part, un any més, de les activitats programades per la Setmana Cultural al Col·legi Públic Sant Jordi.


respostes a "Esport i teatre, una bona proposta de cap de se..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007