Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament aconsegueix una aportació de 14.000 euros d'ANAV que permetrà finançar la nova barana del Passeig Marítim

21 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1209 reproduccions
El passat dijous, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, i el director de la central nuclear Vandellòs II, Rafael Martín, van reunir-se per signar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació Nuclear que permetrà finançar part de la nova barana construïda al Passeig Marítim de la població.

Després que el consistori sol·licités aquest ajut, des d'ANAV s'aportaran 14.000 euros per costejar prop d'un 40% del cost total de la construcció. En la trobada, a banda de tancar l'acord, també es va donar compte de tota l'activitat de la planta atòmica, ara en període de recàrrega de combustible.

«Aprofitant que havíem fet aquesta obra, i que estem treballant per millorar la nostra façana marítima, vam demanar a la direcció de la central aquest ajut per aconseguir el màxim finançament possible. A més, també ens permet mantenir un millor contacte per les properes accions que puguin realitzar-se» explica l'alcalde Jordi Gaseni

La nova barana que uneix la platja de Pixavaques amb la platja de l'Alguer, i que substitueix l'anterior balustrada que estava totalment deteriorada pel salnitre, està construïda amb pedra placada i acer inoxidable; i és el model que s'anirà substituint progressivament en tot el Passeig Marítim de l'Ametlla de Mar.


respostes a "L'Ajuntament aconsegueix una aportació de 14.00..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 194
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007