Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Visita a la Secretaria General de l'Esport

24 . Jul, 2015 a les 14:13
per gfigueres a La notícia del dia
1793 reproduccions
La regidora d'Esports, Benestar i Família, i Mitjans de Comunicació, Mayte Puell, ha mantingut, aquesta setmana, una reunió amb Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu va ser explicar-li l'estat actual de les instal·lacions esportives municipals.  En concret, han parlat del Pavelló Municipal d'Esports Galetet i també de la zona esportiva, del camp de futbol i piscina coberta. A més, dels equipaments esportius dels centres escolars. La fita des del consitori calero és cerca l'ajut de les administracions pel seu manteniment. El pavelló poliesportiu seria la instal·lació que necessitaria més un reforç en el seu manteniment, al tractar-se d'un equipament construït als anys 80.
D'altra banda, en la reunió, també es va posar en èmfasi en la creixent activitat esportiva en edat escolar i federada a l'Ametlla de Mar, a més de  la recent certificació de la Generalitat a l'Ametlla de Mar de Destinació de Turisme Esportiu especialitzat en esports nàutics i submarinisme.
La regidora de l'Ametlla de Mar ha acompanyat Josué Lidon per presentar un projecte de la mà de la Federació Catalana de Patinatge que podria fer possible la presència de la Selecció Nacional Catalana d'Hoquei patins el proper mes de setembre a l'Ametlla de Mar, així com també de diferents clubs de patinatge del Territori.


respostes a "Visita a la Secretaria General de l'Esport"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007