Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

16 parelles van competir dissabte en el 2n Campionat de Catalunya de Morra disputat a La Cala

24 . Oct, 2016 a les 13:45
per drodriguez a La notícia del dia
2298 reproduccions
El parc del Bon Repòs va ser l'escenari, aquest dissabte, del 2n Campionat de Catalunya de Morra amb 16 parelles participants i molta competitivitat. Després de l'èxit de la primera edició, el campionat s'ha consolidat al municipi i es compleix un dels objectius que és crear afició entre la població calera.

Entre les parelles participants, a banda d'experts en aquest tradicional joc, hi trobàvem una parella de nois –un calero i un rapitenc- que va posar les coses difícils a les parelles participants i que van arribar fins a quarts de final. Els guanyadors d'aquest 2n Campionat de Morra, celebrat a l'Ametlla de Mar, van ser la parella de Tempo i Mosquit.

En segona posició la parella d'Alfredo i Andreu, i en tercera Valentí i Rubèn. Totes tres parelles eren de Sant Carles de la Ràpita. La sorpresa, però, és la quarta parella classificada on hi ha noms caleros, la d'Albert i Vázquez, sent el primer cop que una parella del municipi aconsegueix imposar-se en la classificació final. Tots els premiats es van endur un trofeu commemoratiu.


respostes a "16 parelles van competir dissabte en el 2n Camp..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007