Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ocupació fixa de l'aparcament Escoles Velles creix un 10% en un any

28 . Jul, 2016 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1322 reproduccions
L'aparcament municipal de les Escoles Velles supera previsions i només en ocupació fixa, a hores d'ara, té un 54,10% de places ocupades bé sigui per abonaments anuals, de temporada o de plaça de compra. Això vol dir que més de la meitat –de les 316 places que disposa el pàrquing– estan ocupades. Un increment del 10,17% respecte al mateix període de l'any passat, que evidencia que cada cop més la gent aposta per utilitzar aquesta infraestructura, que durant l'estiu disposa d'atenció al públic les 24 hores del dia.

En concret, l'aparcament té llogades 120 places d'estacionament anuals el que suposa un 33% més que el juliol del 2015, i també disposa de 20 abonaments d'estiu que són un 25% que l'any passat. Referent a la rotació de vehicles les xifres també pugen. Entre el 23 de juny i el 25 de juliol, 4922 cotxes van estacionar a les Escoles Velles, un 52,95% més que en el mateix període d'ara fa un any, quan ho van fer 3218. Tot això genera que en recaptació total a hores d'ara hi hagi un increment d'un 84,36%.

«Tota la feina que s'està fent, des que estem a govern, està donant els seus fruits. Estem parlant de l'arrencada de l'estiu, ja ha passat un mes però ens cal tota la part grossa que començarà ara a l'agost, és a dir que les expectatives són més que bones. Tot això en la línia de fomentar i donar rendibilitat a tots els serveis que hi ha a la població, per donar un millor servei, i que a través de totes les iniciatives que s'hi han pres estan donant uns resultats molt positius» explica Joan Manel Tello, regidor de Governació.

D'altra banda, un any més la regidora de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha impulsat la campanya 'Compra aquí i aparca gratis!' amb l'objectiu d'incentivar tant les compres als comerços locals com facilitar l'estacionament als usuaris d'aquests establiments. Des del passat 23 juny fins al 12 de setembre, es podrà aprofitar la promoció descomptant el preu de la compra d'un tiquet del mateix dia per minuts d'aparcament gratuït, amb la novetat que enguany els minuts no són acumulable. De moment, en aquest mateix període des del 23 de juny fins a hores d'ara, els descomptes s'han incrementat un 9,39% respecte a 2015.


respostes a "L'ocupació fixa de l'aparcament Escoles Velles ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 184
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007