Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sessió plenària ordinària

29 . Gen, 2016 a les 14:22
per drodriguez a La notícia del dia
1539 reproduccions
Aquest dijous va tenir lloc sessió plenària ordinaria, que va durar poca estona donat que només s'hi van presentar els punts d'aprovar l'acta anterior, la fiscalització i control dels òrgans de govern, i una moció de suport als moviments antitransvassistes després de l'aprovació del Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre pel Consell de Ministres. Tots els punts van ser votats i aprovats per assentiment.

El ple va servir també perquè el regidor de Festes, Vicenç Llaó, fes una explicació de les dates escollides i de les consultes que van fer, sobretot al Cabildo de la Confraria de Pescadors Sant Pere, per poder fer aquesta durada de l'1 al 7 de febrer. Tanmateix va exposar al plenari la decisió de l'equip de govern de només donar l'abonament a les pubilles, damisel·les i quintos; i d'aquesta manera tota la corporació municipal també havia d'adquirir l'abonament

Llaó també va tenir unes paraules d'agraïment per la feina de la regidoria i per a la comissió de Festes. L'alcalde Jordi Gaseni, va aprofitar per agraïr també la feina de la gent que treballarà per fer possible aquests dies de festa. En les valoracions dels diferents portaveus, després del Ple, només el portaveu de Convergència i Unió s'ha mostrat crític perquè no s'hagi presentat cap punt al ple més que una moció consensuada per tot l'Ebre. La resta de portaveus han fet més especial rellevància a l'inici de les Festes Majors.


respostes a "Sessió plenària ordinària"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 775,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007