Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bèsties Marines

09 . Oct, 2014 a les 12:56
per otomas a Ajuntament
2689 reproduccions
El Centre d'Interpretació de la Pesca acull de l'1 al 13 d'octubre l'exposició Bèsties Marines de Joan Gil. Aquesta mostra fotogràfica ens proposa fer un viatge submarí admirant animals marins des d'una altra perspectiva. "A l'exposició es poden veure animals marins fora del seu hàbitat i d'una perspectiva sorprenent", explica Dani Boquera, Tècnic de cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Aquesta exposició es pot visitar de manera gratuïta els matins de 10 a 13h. I també aquest diumenge 12 d'octubre es podrà veure aquesta mostra en el marc de la 30a Diada de l'Arrossejat i les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja.
Boquera també ens ha explicat que en les segones prospeccions arqueològiques a Tres Cales, 2a fase, s'han trobat fins a 500 peces que ara el Museu de les Terres de l'Ebre està analitzant. Per tant, encara es trigarà uns mesos en saber els resultats. D'aquesta manera, es pretén acabar de confirmar la hipòtesi arqueològica plantejada al llibre Entre Tarraco i l'Ebre, de l'Ametlla de Mar a l'Antiguitat , fruit dels treballs arqueològics impulsats des del 2010. Recordem que a través de les prospeccions inicials al 2011es van extreure peces de 200 a.C que varen formar part de l'exposició de La neolitització a la romanització. La hipòtesi que barallen els arqueòlegs és que en aquesta zona ,prop de la platja de Sant Jordi, hi hagués un campament permanent, durant uns mesos a l'any, que permetés fer d'enllaç comercial.


respostes a "Bèsties Marines"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 758,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007