Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Policia Local inicia el dispositiu per tenir una #CandeleraSegura

31 . Gen, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1708 reproduccions
La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha iniciat el dispositiu de seguretat per aquesta Festa Major de la Candelera. Tot i que tots els anys, el cos policial realitza un pla, enguany pren rellevància tenint en compte la nova ubicació de l'envelat, en l'esplanada situada a la carretera del Port.

És per aquest motiu que, en coordinació amb les regidories de Governació i Festes, s'han determinant una sèrie de mesures de prevenció i protecció. La Policia tallarà el trànsit de la carretera del Port, entre el Passeig Marítim i la plaça del Canó, una hora abans de cada esdeveniment a l'envelat i s'obrirà el trànsit uns trenta minuts després.

«Els ciutadans hauran de tenir paciència. La circulació de vehicles i de vianants és incompatible, i volem evitar accidents. I també perquè cap vehicle pogués impactar contra l'envelat. Aquests són els elements diferenciadors de Candelera des del punt de vista de la seguretat» explica Francesc Siuraneta, sots-inspector de la Policia Local.

La Policia recomana l'accés a peu fins a l'envelat, però en el cas que es vulgui anar amb cotxe caldrà estacionar-lo fora del recinte on es tallarà el trànsit. Aconsellen els pàrquings del mercat municipal per poder aparcar. A més, recorden que a través del seu compte a Twitter @PLametllamar informaran d'avisos de darrera hora.


respostes a "La Policia Local inicia el dispositiu per tenir..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 146
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007