Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cotxes d'última generació a la policia de la Cala

01 . Jun, 2011 a les 10:00 | 00:01:30
per gfigueres a La notícia del dia
2652 reproduccions
La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha adquirit tres vehicles dotats amb ordenadors d'abord i videocàmeres que garantiran, d'una banda, poder recollir i consultar dades in situ, i, de l'altra, la seguretat dels agents. La policia ha adquirit aquests cotxes a través del renting, és a dir, es pagarà una quota mensual que inclou el manteniment del vehicle. D'aquesta manera, sempre hi ha l'opció de poder canviar de vehicle si es deteriora o eixugar el pagament i quedar-se el vehicle en propietat.  Tot just fa quasi dues setmanes que han entrat en funcionament i des de la Policia Local encara s'estan avaluant però, segons el Cap de la Policia Municipal Francesc Siuraneta "aquestes vehicles ajudaran a millorar el servei oferit pels agents".

"Aquests cotxes ens permetran tenir una unitat d'atenció mòbil amb ordenadors on els agents es podran connectar a la base de dades de la Policia de Catalunya, que nosaltres anomenem CIP, i a un altre programa de gestió interna. D'aquesta manera s'agilitzarà molt més la feina sobre el terreny", va explicar Francesc Siuraneta, Cap de la Policia Municipal.

Segons Siuraneta apostar per aquestes noves eines permet optimitzar els recursos adaptant-se a aquests temps de crisi; ja que amb menys personal es podrà oferir un servei d'igual qualitat.


respostes a "Cotxes d'última generació a la policia de la Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 664,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007