Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Consells de seguretat per evitar furts aquest estiu

28 . Jul, 2015 a les 13:46
per otomas a La notícia del dia
1652 reproduccions
Aquests dies de vacances la seguretat a la llar i quan es va a les platges és una de les preocupacions.  Per aquest motiu des de la Policia Local de L'Ametlla de Mar es fan algunes recomanacions als ciutadans per evitar possibles furts. De totes maneres, algun dels consells útils a la llar són tenir reixes a les finestres  i alarma. A més, en cas de marxar de vacances només dir-ho a gent de confiança, que buiden la bústia de cartes els dies que no s'està a casa, i guardar els objectes de més valor amb una caixa forta.
" Una de les recomanacions  bàsiques és  fer un inventari dels objectes de valor amb les factures a ser possible, així es compta amb les referències per fer una recuperació més ràpida. A més, cal guardar els objectes de valor en una caixa forta. El més important és no donar pistes de que no estem a casa", Francesc Siuraneta, sots-inspector en cap de la Policia Local de l'Ametlla de Mar:  A més, també recomana tenir precaució a l'hora d'anar a la platja i deixar les pertinences al cotxe. "Sobretot cal vigilar que no estiguin a la vista per tal d'evitar un possible furt", remarca el sots-inspector en cap de la Policia Local
En tot cas des la Policia Local es subratlla que en cas de ser víctima d'un robatori que no es dubti en denunciar-ho perquè és la única manera de que els cossos de seguretat s'assabentin i puguin actuar. Les denúncies es poden fer a través de la Policia Local, a la comissaria al Polígon, o també recordar que de dilluns  a divendres  en horari d'oficina hi ha un agent al servei de la ciutadania  al Casa de la Vila. D'altra banda, aquest tipus de denúncies també es poden fer a través dels Mossos d'Esquadra, o trucar  a través del telèfon d'emergències de la Generalitat on s'informarà de com posar-se  amb contacte amb aquests cossos de seguretat.


respostes a "Consells de seguretat per evitar furts aquest e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007