Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

BMW a Calafat

18 . Set, 2015 a les 12:52
per fcallau a La notícia del dia
1877 reproduccions
La recta final de les BMW Classic Series comença a Calafat

Quan falten només dues curses per tancar temporada, les BMW Classic Series tornen al circuit de Calafat aquest dissabte dia 19 de setembre, en una penúltima prova de resistència que definirà les posicions capdavanteres, tant en automòbils com en motocicletes. Després de l'estiu i l'obligada parada per vacances, els participants reprenen la regularitat en circuit amb energies renovades, en aquesta ocasió amb el format habitual de dues mànigues de cursa diferents per motocicletes i per automòbils clàssics.
En total hi participaran 120 vehicles entre motos i cotxes.
Els entrenaments per es motos es disputaran entre les 10 i les 11 hores, mentre que els cotxes els faran de les 12.20h a 13.20h. Les quatre mànigues de mitja hora pels concursants sobre dues rodes, dividides en dos grups, es faran entre les 11.15 i 14.30h. Els cotxes tindran dues mànigues idèntiques d'una hora, entre 15.30 i 16.30h i de 17 a 18 hores. El repartiment de premis se celebrarà a partir de les 18.15 hores.
Després de guanyar la tercera cita a Parcmotor-Castellolí, Josep Benaiges (Suzuki) encapçala actualment la classificació de motos per davant d'Alejandro Tejedo (Ducati) i Miquel Colomeda (Suzuki). En quatre rodes, Francesc Palau i Jordi Martínez lideren la general al volant d'un VW Golf, secundats per Francis Dastarac-Grégory Piau (Porsche) i per un altre tàndem francès, el de Paul Vinches-Ives Balasse (Caterham Seven).


respostes a "BMW a Calafat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007