Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Porsche Classic Series viuen la penúltima prova del campionat al Circuit Calafat

19 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
768 reproduccions
La penúltima cita de les Porsche Classics Series ja està resolta i dos grans de la regularitat del país en el lloc més alt del campionat a les especialitats de dues i quatre rodes: Josep Lluís Marcó (Porsche) i el veterà Alejandro Tejedo (Ducati) arribaran a la cita colofó del Circuit de Barcelona-Catalunya com a líders provisionals.

Al Circuit Calafat, escenari d'aquesta quarta cita, aquest cap de setmana, el mateix Marcó i Guillermo Prenafeta (Yamaha) van ser els grans protagonistes en motocicletes, i en Fórmules ho van ser Antonio Serrano i Jordi Motger (Westfield ES).
 
Aquesta prova tenia com al·licient un canvi de format a l'apartat reservat a cotxes, ja que van realitzar una prova combinant la regularitat i la resistència, estant a la pista al llarg de tres hores, en dues tandes d'hora i mitja cadascuna que donaven com a resultat dues classificacions i la possibilitat d'aplicar handicaps para així equilibrar més les opcions.

A més de la competitivitat a la pista, música, bon temps i molt fair play va ser el que van viure els participants d'aquesta nova cita de les Porsche Classics Series que, una vegada més, va tenir una gran convocatòria quant a inscrits.respostes a "Les Porsche Classic Series viuen la penúltima p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007