Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Porsche Classic Series viuen la penúltima prova del campionat al Circuit Calafat

19 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
943 reproduccions
La penúltima cita de les Porsche Classics Series ja està resolta i dos grans de la regularitat del país en el lloc més alt del campionat a les especialitats de dues i quatre rodes: Josep Lluís Marcó (Porsche) i el veterà Alejandro Tejedo (Ducati) arribaran a la cita colofó del Circuit de Barcelona-Catalunya com a líders provisionals.

Al Circuit Calafat, escenari d'aquesta quarta cita, aquest cap de setmana, el mateix Marcó i Guillermo Prenafeta (Yamaha) van ser els grans protagonistes en motocicletes, i en Fórmules ho van ser Antonio Serrano i Jordi Motger (Westfield ES).

Aquesta prova tenia com al·licient un canvi de format a l'apartat reservat a cotxes, ja que van realitzar una prova combinant la regularitat i la resistència, estant a la pista al llarg de tres hores, en dues tandes d'hora i mitja cadascuna que donaven com a resultat dues classificacions i la possibilitat d'aplicar handicaps para així equilibrar més les opcions.

A més de la competitivitat a la pista, música, bon temps i molt fair play va ser el que van viure els participants d'aquesta nova cita de les Porsche Classics Series que, una vegada més, va tenir una gran convocatòria quant a inscrits.

respostes a "Les Porsche Classic Series viuen la penúltima p..."