Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

BMW Calafat

23 . Set, 2015 a les 14:20
per fcallau a La notícia del dia
1543 reproduccions
Francis Dastarac-Grégory Piau (Porsche) i Miquel Colomeda (Suzuki) guanyen les BMW Classic Series de Calafat

Dissabte dia 19 de setembre, el Circuit de Calafat de l'Ametlla de Mar va acollir una cursa de les BMW Classics Series.El tàndem gal format per Francis Dastarac-Grégory Piau (Porsche 911) s'han adjudicat la penúltima cita de les BMW Classic Series en l'apartat de cotxes clàssics i, amb això, han ascendit al primer lloc de la classificació, a falta d'una sola cita per finalitzar la temporada i deixant el campionat molt emocionant, atès que a un únic punt de la general tenen al segon binomi classificat, fins avui capdavanters provisionals, amb Jordi Martínez-Francesc Palau (VW Golf).
En motocicletes, s'imposava Miquel Colomeda que amb això s'apropava una mica més a l'actual dominador, Josep Benaiges (tots dos amb Suzuki), capdavanter, i Alejandro Tejedo (Ducati). La cita acollia a més de cent participants, que gaudien de la regularitat en vehicles clàssics i d'un clima estiuenc, i tornaven al Circuit de Calafat per segona vegada en aquesta campanya.
Propera i última prova puntuable: Circuit de Barcelona-Catalunya, 17 d'octubre.


respostes a "BMW Calafat"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007