Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

4a edició Botigues al carrer

01 . Oct, 2010 a les 10:42 | 00:01:17
per otomas a La notícia del dia
2002 reproduccions
Dissabte 25 de setembre, nou comerços que pertanyen a l'Associació d'Empresaris de L'Ametlla de Mar (Asemar) van fer la quarta edició de les Botigues al carrer a la Plaça Nova, des de les 10 del mati fins a les 9 de la nit. Les botigues associades van exposar els seus productes per oferir-los en estoc a preus gairebé impossibles per als vianants i curiosos que van poder remenar i triar a voluntat per trobar allò que més els hi convingués. Sens dubte, una idea brillant en època de crisi.

Fira de l'ocasió
Els comerciants van fer una autèntica fira de l'ocasió accessible per a tothom en tractar-se d'un dels llocs més cèntrics de la població. Aquesta edició van anar prou bé malgrat el temps i la data, no és com a l'estiu, que hi ha molta més gent. Provi Llambrich, secretària de l'associació Asemar, explicava que "la valoració que podem fer d'aquesta edició és positiva , tenint en compte dos factors determinants. Un, el temps, va fer molt de vent i ja fa una mica de frescor en estar a finals de setembre, i, altre, la data, perquè en un principi l'havíem previst per al 28 d'agost aprofitant el bon temps, així també podem allargar el temps de la fira en haver-hi més llum, i que hi ha molta gent. Però no va poder ser per raons d'agenda. Malgrat tot, va ser força positiu. Les botigues participants van considerar que pel volum de gent va anar prou bé  ".

Una mica de tot
Els nou comerços que van ser al carrer són Paris Pastó, La petita botiga, Esports Alex, Casa Ballesteros, Joieria i Rellotgeria Temps i Disseny, Martina Intíma, sabateria Cande, El Rebost i Basar El Pescador. És a dir, vam trobar roba de vestir i interior, sabates, joies i objectes de regal i esport i articles per a la llar a preus que altres dies seria impossible. També oli i articles de pesca. En finalitzar la jornada es va fer el sorteig de dos fardells de Candelera, amb tot de productes de les botigues que hi van participar, entre les persones que van comprar alguna cosa. Val a dir que aquestes botigues no van tancar en el seu emplaçament habitual i van fer horari normal.


respostes a "4a edició Botigues al carrer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 27
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007