Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Possibilitat de millorar marques pels nedadors caleros en la 3a fase del Comarcal

17 . Mar, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1312 reproduccions
Aquest dissabte tindrà lloc a Tortosa la 3a fase del Campionat Comarcal de Natació, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Una expedició formada per 15 nedadors i nedadores de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar hi prendran part en les seves respectives categories. Junt amb l'entitat calera, també hi participaran el Club Natació Tortosa, l'Escola del Temple, IE Daniel Mangrané i el Col·legi Sagrada Família.

«Crec que podem arribar a assolir 10 podis. Els veig motivats, ja que han treballat molt. De totes maneres sempre els dic que s'han de posar les piles, ja que als entrenaments comencen més fluixos i acaben de pressa i en canvi en competició sempre porten un ritme més regular. M'agradaria que aquesta explosivitat que tenen a les competicions i aquesta motivació, també la posessin als entrenaments», explica Griselda Gaseni, coordinadora de natació.

Els caleros van aconseguir 9 podis a la 1a fase disputada a Tortosa, i 11 podis a la 2a fase disputada a l'Ametlla de Mar. En aquesta ocasió, en les categories petites competiran en les modalitats d'esquena i braça, mentre que a partir de les categories grans ho faran en les dues modalitats més difícils, braça i papallona. En aquesta tercera prova es podrà fer marca si s'ha estat baixa en alguna de les proves anteriors o millorar-la.


respostes a "Possibilitat de millorar marques pels nedadors ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 748,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007