Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El desè tall a l'N-340 es converteix en una crida a la participació en la gran mobilització de l'11 de desembre

27 . Nov, 2015 a les 14:21
per drodriguez a La notícia del dia
1543 reproduccions
Mig centenar de persones han participat en el tall de trànsit a l'N-340 a l'Ametlla de Mar per exigir la gratuïtat de l'AP-7. Desafiant el vent, sostenint la pancarta amb les mans, el moviment veïnal ha secundat la desena mobilització setmanal que cada dijous convoca per reclamar al govern espanyol que aixequi les barreres.

Un dels portaveus, Mario Pons, ha recordat que la carretera és deficitària i que per això reivindiquen la gratuïtat de l'AP-7. Tant veïns com alcaldes coincideixen en fer una crida a la participació massiva en la mobilització de l'11 de desembre a tots els termes municipals per on passa l'N-340 a les Terres de l'Ebre.

En aquest sentit s'ha expressat l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que un cop més ha participat en el tall de carretera que s'ha fet al municipi. L'alcalde ha manifestat que el territori no accepta més excuses i que no poden anar esperant que passin comicis electorals perquè des del govern espanyol s'escoltin les seves reivindicacions.

Per desena setmana consecutiva, els veïns han tornat a tallar l'N-340 amb l'objectiu d'aconseguir la seva màxima reivindicació: la gratuïtat de l'AP-7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. Asseguren que és la prioritat del territori i que l'11 de desembre es visualitzarà en la gran mobilització que es farà. La convocatòria la fan tots els alcaldes de l'N-340, conjuntament amb les Federacions de Veïns d'Amposta i Tortosa, i amb el suport anunciat de la Federació de Transportistes de Tarragona.

El tall de trànsit es tornarà a repetir el pròxim dijous 3 de desembre, a partir d'un quart de quatre de la tarda.


respostes a "El desè tall a l'N-340 es converteix en una cri..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 4 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 798,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007