Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Mel de l'Ametlla de Mar acreditada dins la ‘Reserva de la Biosfera'

22 . Gen, 2016 a les 14:24
per drodriguez a La notícia del dia
1641 reproduccions
La Mel de l'Ametlla de Mar dels Germans Sancho ha estat acreditada per utilitzar la marca ‘Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera' conjuntament amb 20 empreses més del territori. L'apícola calera ha estat una de les pioneres en demanar i aconseguir les primeres acreditacions que els permeten usar aquest distintiu de qualitat.

"Fa uns mesos ens van proposar poder formar part de la Reserva de la Biosfera. Per això vam presentar la documentació de l'empresa i la traçabilitat del nostre producte, que es produeix en part al territori" explica Jaume Sancho, un dels propietaris de l'Apícola Germans Sancho.

Remarca que "tot això ha portat uns requeriments de tràmits i d'avaluacions que han estat favorables" i, finalment, han pogut entrar dins la marca declarada per la UNESCO. A banda de l'Apícola Germans Sancho, només una empresa apícola més ha estat acreditada, fet que posa de rellevància la qualitat del producte elaborat "amb un procés artesanal" a la població.

A més de la mel, olis, cítrics, marisc, carns, fruita, restauració o serveis turístics són alguns dels primers actius que poden sortir al mercat lluint a les seves etiquetes aquesta marca que acredita la qualitat dels seus productes, la seva sostenibilitat ambiental i el seu compromís amb el territori.

Els primers empresaris acreditats i també l'òrgan gestor de la marca, el Consorci de Polítiques Medi Ambientals de les Terres de l'Ebre, animen a la resta a sumar-se al que vol ser un valor de promoció turística i també un impuls a l'activitat econòmica ebrenca. Totes les empreses hauran de complir compromisos de millora en les tècniques de producció, ambientals i també socials.

En l'acte d'entrega de les distincions, celebrat la passada setmana a la Cambra de Comerç de Tortosa, la directora d'Empresa i Ocupació a les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles, va agrair la implicació d'aquests primers empresaris en la marca i al costat del vicepresident del Consorci de Polítiques Medi Ambientals de les Terres de l'Ebre, Alfons Montserrat, va mostrar la seva confiança en què creixi el nombre d'acreditacions.


respostes a "La Mel de l'Ametlla de Mar acreditada dins la ‘..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 454,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 153
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007