Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar epicentre de la tonyina roja

30 . Abr, 2014 a les 14:05
per gfigueres a La notícia del dia
2947 reproduccions
L'Ametlla de Mar es prepara per aquests dies per unir activitats gastronòmiques, esportives, culturals vinculades  a la tonyina roja.  I és que del 2 al 4 de maig el port de la Cala acull diverses accions lligades a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja impulsada pel Grup Balfegó. El tret de sortida el donaran divendres els xefs de la localitat, Marc Miró (La llotja)que mostrarà les visions modernes de la tonyina, Marc Anton (El Càmping Ametlla Village) parlarà de la tonyina roja en la tradició i Josep Margalef (Molí dels Avis)ens mostrarà un menú de tonyina.
Així, gastronomia  i cultura japonesa aniran de la mà en aquesta proposta on a partir del divendres fins diumenge hi haurà demostracions culinàries, talleres oniguiri, contes tradicionals japonesos, el tradicional ronqueo (especejament tradicional de la tonyina en directe) i molt més.  A més, en l'espai market es podrà conèixer més coses sobre la cal·ligrafia japonesa, hi haurà taller de kimonos, Origami, entre d'altres qüestions. A més, es comptarà amb l'atractiu turístic del TunaTour.
Aquesta edició de la setmana gastronòmica de la tonyina roja, però, fa un pas endavant en enfortir els llaços amb la cultura japonesa amb el festival Mangatuna de l'1 al 4 de maig. Així, la sala de la SCER, el CIP i el Poliesportiu Municipal acolliran projeccions, exposicions, concerts gratuïts amb el Manga com a protagonista.
"A l'Ametlla aquests dies unirem la tonyina roja i el còmic Manga. Dos passions del poble japonès. Així és fa un pas endavant en la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja", subratlla Damià Llaó.
A més, el diumenge 4 en el marc de la setmana gastronòmica tindrà lloc fel TunaRace amb la participació d'atletes olímpics com Erika Villaécija i Kiko Hervàs.
D'altra banda no ens podem oblidar que de l'1 al 11 de maig comencen les jornades gastronòmiques de la tonyina roja on 15 restaurants del municipi han elaborat menús amb la tonyina com estrella protagonista. Paral·lelament, 17 bars de la vila han creat propostes creatives amb tonyina roja per formar part d'una nova edició de la TAPA  ROJA.


respostes a "L'Ametlla de Mar epicentre de la tonyina roja"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 22
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007