Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Noves empreses caleres aconsegueixen el distintiu ‘Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera'

28 . Oct, 2016 a les 12:51
per gfigueres a La notícia del dia
1363 reproduccions
Dues empreses de l'Ametlla de Mar s'han unit recentment a la marca 'Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera' després de rebre l'acreditació corresponent. Es tracta del restaurant Molí dels Avis i de l'empresa de divulgació i serveis marins Plàncton. Ambdues se sumen a l'Apícola Germans Sancho que va aconseguir el distintiu al gener d'enguany.

En el cas del restaurant Molí dels Avis, que recentment ha celebrat els seus 10 anys de vida, es tracta del primer establiment de restauració de la població que aconsegueix l'acreditació, i on es valora la cuina dels productes KM0. «La Reserva de la Biosfera ens aporta garantia de qualitat» reconeix Josep Margalef, xef i propietari del Molí dels Avis, «i demostra que tenim un país amb molt bon producte, que cal defensar-lo».

Per la seva banda, l'empresa Plàncton aconsegueix ser la primera empresa de serveis turístics de la població però també la primera d'activitats nàutiques de les Terres de l'Ebre en rebre aquest segell. Eli Bonfill, copropietària de l'empresa, exposa que una de les seves missions és la preservació del medi natural, i volen «intentar posar el nostre granet de sorra perquè tingui una mica més de força» de la marca declarada per la UNESCO.

«Aquest segell permetrà fer noves estratègies de desenvolupament sostenible i fer accions de promoció dins el sector turístic» assegura, Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, que es mostra convençut que noves empreses caleres s'adheriran a la marca 'Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera' pròximament, i destaca la feina de col·laboració entre el sector públic i el sector privat a l'hora de promocionar els grans actius del territori.


respostes a "Noves empreses caleres aconsegueixen el distint..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 485,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007