Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

EL CIP acull la 1a Mostra de Modelisme Naval i Tradicions d'un poble

04 . Jul, 2014 a les 09:46
per gfigueres a Ajuntament
2841 reproduccions
El Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP), antiga llotja, aquest estiu continua la seva activitat exercint de plataforma cultural a l'Ametlla de Mar. Així, a partir d'aquest dissabte del 5 al 19 de juliol es podrà visitar la 1a Mostra de Modelisme Naval i Tradicions d'un poble. Una proposta de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, i l'Associació Vela Llatina La Cala amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Així, de 10 a 13 h i de 18 a 21h es podrà visitar aquesta mostra on hi haurà maquetes de diferents tipus de vaixells.
"Enguany vàrem tenir la proposta, molt interessant, de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona, sobre marqueteria naval que també inclogués una part de les tradicions del poble. La veritat és que la recomano perquè crec que valdrà molt la pena", subratlla Dani Boquera, tècnic Cultura.
I a la maquetaria naval la succeirà l'exposició Les Terres de l'Ebre de la Neolització a la Romanització. Així aquesta mostra arqueològica agafarà el relleu al CIP del 26 de juliol al 29 d'agost. L'horari de visita de dilluns  a diumenge serà d'11 a 14h dels matí de les 18 a 21h. Una exposició impulsada pel Museu de les Terres de l'Ebre, la Diputació de Tarragona, i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Si l'exposició ja és interessant per les troballes arqueològiques que s'hi podran veure, aquesta mostra el dia abans tindrà un aperitiu cultural important. I és que el 25 de juliol a les set del vespre Toni Cartes, tècnic del Museu de les Terres de l'Ebre, presentarà el llibre Entre Tàrraco i l'Ebre, l'Ametlla de Mar a l'Antiguitat. Un llibre on s'explica les restes trobades al municipi.


respostes a "EL CIP acull la 1a Mostra de Modelisme Naval i ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007