Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La cala x la Independència

10 . Set, 2015 a les 11:38
per fcallau a La notícia del dia
1673 reproduccions
Un centenar de persones viatgen a la Via Lliure amb La Cala x la Independència
L'agrupació local de l'ANC insta a participar a la Diada i penjar l'estelada als balcons.

La Cala per la Independència, agrupació local de l'Assemblea Nacional Catalana(ANC), ha organitzat dos autocars per participar aquest divendres dia 11 de setembre a la Via Lliure que omplirà l'Av. Meridiana de Barcelona. Els autocars ja estan plens de fa dies i els interessats en participar-hi hauran de fer-ho viatjant amb transport públic o privat. Els autocars, en els que hi viatjaran un centenar de persones, sortiran de davant de l'Oficina de Turisme a les 12.45h, tot i que la concentració s'ha previst a les 12.30 per organitzar el viatge.
Als autobusos s'entregaran els punters de color blau als caleros i caleres, que estaran ubicats al Tram 15 de la Meridiana junt amb la resta de ciutadans de les Terres de l'Ebre. Els que viatgin pel seu compte ja podran aconseguir els punters a l'arribar als seus trams.
Des de La Cala per la Independència s'ha fet especial incís en què s'ha de vestir de color blanc i s'ha destacat la resposta de la gent de La Cala. Segons Dani Rodríguez, president de La Cala x la Independència, "estem molt satisfet de la resposta que el poble ens dóna cada any en aquestes cites. L'any passat ja vam tenir la mateixa afluència de públic i aquest any també hem fet dos autocars a disposició dels caleros per viatjar a Barcelona i els hem omplert amb molta facilitat. Si encara hi ha persones que no han pogut trobar autobús o forma d'anar a Barcelona, que utilitzin el transport públic i sobretot que s'inscriguin a la Via Lliure a través de www.via.assamblea.cat i serà la millor manera de tornar a reclamar un any més que desitgem la independència per al nostre país".
La Cala per la independència també ha demanat la participació dels ciutadans en els actes locals de la Diada Nacional de Catalunya i a penjar l'estelada als balcons.


respostes a "La cala x la Independència"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 761,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007