Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els caleros i caleres omplen més de 70 places d'autocar per a la Diada del Sí.

07 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1245 reproduccions
La inscripció a la participació de caleros i caleres als actes de la Diada Nacional de Catalunya, batejada com la Diada del Sí, que tindran lloc a Barcelona, ha estat més elevada que en els darrers anys. 

De fet, ja fa dies que s'han omplert els dos autobusos organitzats per l'entitat. Concretament, les inscripcions, que es van obrir el passat mes d'agost han omplert un autobús de 55 places i un altre microbús de 16 places. La gent que s'està apuntant aquests dies, es mira d'ubicar a l'autocar que han organitzat al poble veí del Perelló, que encara disposa de places buides.

Segons Montse Gonzalez, coordinadora de La Cala per la Independència, «aquí a l'Ametlla s'ha produït molt bona participació. Estem molt contents. És una Diada decisiva i pensem que per això la gent s'ha abocat, ja que és l'acte que precedeix l'1 d'octubre. Les inscripcions són superiors a les d'altres anys».

La sortida dels autocars de l'Ametlla de Mar està prevista a les 12.30 h, tot i que encara està per confirmar l'hora de sortida de l'autocar del Perelló. Des de les entitats sobiranistes organitzadores, s'ha recomanat tant als que vagin en viatges organitzats, com els que es desplacin pel seu propi compte, que a les 16 h procurin estar a Barcelona i pròxims al seu tram.

Aquest any s'ha previst la recreació del signe en la confluència del carrer Aragó amb Passeig de Gràcia. A més, s'ha recomanat als assistents que vagin amb una samarreta d'altres diades i que a les 17.14 en punt, se la canviïn per la que s'ha preparat aquest any de color verd festuc.

Des de l'organització s'ha recomanat que s'identifiqui els menors d'edat abans de sortir de casa. Els participants a la Diada procedents de les comarques del Baix Ebre i Montsià, ocuparan el tram 412. 


respostes a "Els caleros i caleres omplen més de 70 places d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007