Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Assemblea prepara un viatge a la manifestació del dia 11 de setembre a Barcelona

23 . Ago, 2012 a les 13:28
per otomas a La notícia del dia
2249 reproduccions
L'Assemblea Nacional de Catalunya a l'Ametlla de Mar, entitat en la que s'ha integrat la plataforma local La Cala decideix, organitza un viatge en autocars per participar a la manifestació a favor de la independència, que tindrà lloc a Barcelona el pròxim dia 11 de setembre.
Aquesta entitat, que ja va participar en els actes que es van organitzar el 14 de juliol al pas de la Caravana per la Independència te la intenció de que s'escolti la veu de la gent de La cala en aquesta manifestació cridada a ser la més multitudinària de la història.
Vicent Margalef, membre de l'entitat explica que, "ha arribat l'hora de dir ja n'hi ha prou d'aquest romanço. Si algú troba fort parlar d'independència, ho entenc, però sempre hem de demanar més per a que al final ens donin menys, encara que sempre quedarem millor. Aquesta es la posició de la majoria de la gent. Tothom no pensa igual i la paraula independència pareix molt forta, però la realitat es que no ho és tant. Un país s'ha de governar ell mateix, decidir i gastar-se els diners en el que veritablement correspon. Llavors som solidaris i ens diuen insolidaris, ens diuen independentistes i no ho som. Que ens donin la independència i després en parlarem".
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja ha mostrat la seva voluntat de col·laborar amb l'Assemblea i finançarà un dels autocars que s'omplin. Això farà que l'import previst del viatja, que és de 10 euros per persona, pugui veure's reduït, ja que l'import total dels autocars restants es repartirà entre els viatgers.
El plaç màxim fixat per apuntar-se es el dijous dia 30 d'agost. Per fer-ho, cal posar-se en contacte amb els membres de l'Assemblea Nacional. L'hora de sortida de l'autocar serà al voltant de les dues de la tarda.respostes a "L'Assemblea prepara un viatge a la manifestació..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007