Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

10 QM La Cala

13 . Set, 2013 a les 13:48
per gfigueres a La notícia del dia
2353 reproduccions
El passat diumenge 8 de setembre de 2013 va tenir lloc la 4ª Edició de la Cursa de 10 quilometres de la Cala. Aquesta cursa va ser organitzada pel Club Esportiu la Cala i ha estat la setena del circuit Running Series de les Terres de L'Ebre.

Van finalitzar el 10Qm 177 atletes, dels quals 148 en categoria masculina i 29 en femenina. La Cursa es va desenvolupar pels llocs més emblematics de la vila de L'Ametlla de Mar, essent 3qm. I escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa.

El guanyador en categoria masculina va ser LHOUSSAIN ABAGAD del club UEC Tortosa amb un temps de 35:35, 2ª posició per Xavi Queral Forcadell TEAM FLOUERS  amb un temps de 35:42, 3ª posició Gerard Monteverde Grau 35:59 TEAM FLOUERS.

El guanyador en categoria Femenina va ser per segon any consecutiu NEUS ESPINACH CASTELLVI del TRAIL ROQUETES amb un temps de 44:19, 2ª posició PAQUITA GIMENEZ ROIG  de l'ESQUADRA amb un temps de 45:36 i 3ª posició per atleta local JORDINA PEÑA MARGALEF del CLUB ESPORTIU LA CALA amb un temps de 45:59m.

En categoria Local Maculina: GERARD MARSAL FIGUERES que va entra en 5º posició de la general amb un temps de 36:44, i JORDI MARTI BLANCH I EDGAR ALIAU  que van entrar junts, tots tres del CLUB ESPORTIU LA CALA.

En categoria  Local Femenina: JORDINA PEÑA MARGALEF, NURIA CASTELLNOU BRULL I NATIVIDAD GARCIA ZARAGOZA, Totes tres del CLUB ESPORTIU LA CALA.

Hem de destacar la participació dels nostres joves atletes CALEROS, moltes felicitats a tots. Voldríem agrair la implicació i col.laboració desinteresada de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Ambulancia, Secretaria General de L'Esport Terres de L'Ebre, GRUP BALFEGO, HOTEL EL PORT, HOTEL L'AMETLLA DE MAR, SUPER-UNIC, PUB FORUM, RESTAURANT LA SERRA, PEIXOS GUZMAN, FRUITS VILA, CROISANTERIA NEUS, FORN BOMBA, FORN ANTONET, BURGUER , DISCOTECA BLAU, SONIA FISOTERAPIA AMPOSTA, La CALA BIKERS, PARES, MARES, FAMILIARS, AMICS I AMIGUES I GENT DEL NOSTRE ENTORN. MIL GRÀCIES A TOTS I TOTES PER FER POSSIBLE UN ALTRE ANY ELS 10 QM LA CALA!

SALUT, QUILOMETRES, I CAMES!


LA JUNTA CLUB ESPORTIU LA CALA


respostes a "10 QM La Cala"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 376,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007