Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un centenar d'atletes corren la cursa de 10Q La Cala

13 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1033 reproduccions
El passat diumenge 10 de setembre va tenir lloc 8a edició de la Cursa 10 Q La Cala, organitzada pel Club Esportiu la Cala, i 7a del Circuit Running Series terres de l'Ebre.

La prova, que va començar a les 9.30 h per evitar les hores de més calor, la van finalitzar 97 atletes dels més d'un centenar que la van iniciar. El circuit de la cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics del terme de l'Ametlla de Mar, 5 quilòmetres pel nucli urbà i la resta per indrets del tram sud del municipi entre el nucli i la platja de l'Estany, que va permetre als atletes, gaudir dels paisatges de la nostra costa.

El guanyador en categoria masculina va ser Xavier Ortin d'Unio Runners Santa Bàrbara amb un temps de 37:06. El 2n va ser Marc Aranda Minguella amb un temps 37:38 i en 3a posició va entrar Samuel Alemany Sebastià amb un temps de 37:39. El guanyador Xavier Ortin, ha considerat que «he fet una cursa prou bona, he intentat regular una mica i guardar forces pel vent i perquè ja coneixíem el recorregut. Prou satisfet i prou content pel resultat final».

La guanyadora en categoria femenina va ser Marta Paulino Andreu d'Ultra Runners Amposta amb un temps de 44:12. La 2a posició va ser per a Paquita Gimenez Roig del Club de Tennis Tarragona amb un temps de 44:56 i la 3a posició per a Geni Batiste Beltran de l'A.E Alcanar, amb un temps de 47:08. Marta Paulino ha destacat que «és una cursa dura, coneguda per les pujades i baixades que hi ha, a diferència de la majoria de curses en asfalt que solen ser planes. A això li hem hagut d'afegir el vent, que gairebé ens impedia córrer, però al final, contenta».

El podi local masculí fou pel veí de l'Ametlla de Mar MUSA SOWE amb un temps de 39:59 veí de l'Ametlla de Mar i el primer corredor del Club Esportiu la Cala va ser Ramon Chimeno amb un temps de 41:19.


respostes a "Un centenar d'atletes corren la cursa de 10Q La..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007