Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

6397 euros recollits a favor de la Lliga Contra el Càncer a l'Ametlla de Mar

05 . Oct, 2015 a les 12:20
per drodriguez a La notícia del dia
2200 reproduccions
6397 euros és la xifra recollida durant la campanya d'aquest any 2015 per part de la delegació de l'Ametlla de Mar de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Una recaptació que situa la Cala com un dels que més aporta, si ho comparem percentualment amb altres municipis  de la Demarcació, i que malgrat que la crisi i els canvis de costums es continua aconseguint una xifra molt respectable, afirmen des de la delegació local.

L'èxit és degut a la generositat dels caleros i caleres, que dipositen la seva voluntat per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia, explica Dolors Espuny, de la delegació a l'Ametlla de Mar de la Lliga Contra el Càncer: "Volia donar les gràcies al poble en general per la seva aportació a la Lliga. La valoració total és molt positiva. Hem recollit uns 200 euros més que l'any passat, tot i la crisi que hi ha hagut. La gent està molt conscienciada i col·labora. Sense totes les persones que hi han col·laborat no es podrien recaptar tots aquests cèntims."

Del total del recaptat, un 60% s'ha fet de les aportacions dels comerços, negocis i empreses locals. La resta s'ha obtingut gràcies a la col·laboració d'un equip de voluntaris i voluntàries que s'han encarregat de recollir donatius durant aquests passats mesos. La delegació local, a més, tornarà a oferir participacions de la Loteria de Nadal per contribuir a la Lliga Contra el Càncer.

Amb les aportacions, com les recollides al nostre municipi, aquesta organització treballa per la millora dels malalts oncològics mitjançant l'impuls, el finançament i la realització d'estudis de recerca sobre el càncer, el suport psicosocial als malalts i a les seves famílies, i la realització d'activitats de prevenció d'aquesta malaltia, entre altres activitats d'educació sanitària. Un dels exemples són els Grups d'Ajuda Mútua, integrats per persones que estan diagnosticades d'un càncer o que l'han superat.


respostes a "6397 euros recollits a favor de la Lliga Contra..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007