Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mayte Puell nomenada responsable d'Infància i Adolescència, Ajuda a l'ocupació i Polítiques d'integració al Consell Comarcal del Baix Ebre

16 . Jul, 2015 a les 15:11
per otomas a Ajuntament
2400 reproduccions
Mayte Puell, actual portaveu de l'equip de govern i regidora de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ja té el càrrec assignat dins del nou govern del Consell Comarcal del Baix Ebre. De fet, Puell és avui l' encarregada d'Infància i Adolescència. D'aquesta manera serà la responsable a nivell comarcal a través de la coordinació amb òrgans com EAIA (Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència), SIFE (Servei d'Integració Famílies exteriors) i ICIF (protecció de menors). La regidora de l'Ajuntament calero també és la responsable de les àrees  d'Ajuda a l'ocupació i Polítiques d'integració. Per a la republicana és tot un repte i un compromís amb les persones.
" Totes les àrees que m'han assignat com a consellera crec que les podríem englobar com a "qualitat de vida". Penso que és un servei destinat  a les persones i a millorar la seva qualitat de vida. No només a través de la inserció laboral, sinó també una inserció social protegint als infants i adolescents en risc d'exclusió", subratlla Mayte Puell. A més ha afegit que "crec que és una conselleria en concordança  amb la meva formació personal. Sempre he dedicat la meva carrera professional a servir a les persones i, per tant, és amb la qual més còmoda em sento i més puc aportar a l'hora de complir amb les responsabilitats".
Recordem que la setmana passada es van constituir                                                els consells comarcals. Al Baix Ebre i també al  Montsià han virat cap a les esquerres amb pactes entre ERC i el PSC. Així al Baix Ebre, l'alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu va ser ahir elegit president, càrrec que ocuparà els propers dos anys. La segona part del mandat , la presidència recaurà en el regidor i portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Enric Roig.


respostes a "Mayte Puell nomenada responsable d'Infància i A..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 25
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007