Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mayte Puell i Joan Pere Gómez representació de La Cala al Consell Comarcal

09 . Jul, 2015 a les 15:22
per otomas a Ajuntament
2401 reproduccions
Aquest dimecres van quedar constituïts els quatre consells comarcals de les Terres de l'Ebre, amb notables canvis respecte al darrer mandat, quan van ser tots quatre governats per Convergència i Unió. Aquest partit manté la presidència als consells de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, amb nous acords, mentre que els del Baix Ebre i el Montsià viren cap a les esquerres amb pactes entre ERC i el PSC. Al Baix Ebre, l'alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, va ser ahir elegit president, càrrec que ocuparà els propers dos anys. La segona part del mandat , la presidència recaurà en el regidor portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Enric Roig.
Entre els responsables d'aquest nou equip de govern al Consell Comarcal trobem la republicana Mayte Puell: "és un orgull i un repte servir a la comarca. Pel que fa als càrrecs els estem determinant, i ja estaran definits la setmana vinent. L'equip de govern és un equip divers, amb caràcter i responsable. Tenim moltes idees i moltes ganes de treballar. En tot cas estem presidits per Dani Andreu, actual alcalde de l'Aldea, que és una gran persona i un gran polític".
D'altra banda, a l'oposició, com a portaveu i cap de Grup Comarcal de CiU, està Joan Pere  Gómez i Comes. "Per a mi és una gran satisfacció estar al Consell Comarcal del Baix Ebre i ser el portaveu i el cap de l'oposició. Un grup que som els màxims representants amb deu consellers comarcals que des de l'oposició seguirem una posició responsable i positiva. Això sí fiscalitzant tot el que creguem convenient".


respostes a "Mayte Puell i Joan Pere Gómez representació de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007