Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Consell Esportiu

16 . Oct, 2015 a les 12:23
per fcallau a La notícia del dia
1752 reproduccions
Mayte Puell, vicepresidenta del Consell Esportiu del Baix Ebre
La regidora d'esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar present a l'organisme que regula la promoció de l'esport escolar.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Mayte Puell, ocupa des de la passada setmana el càrrec de vicepresidenta primera del Consell Esportiu del Baix Ebre, organisme del Consell Comarcal del Baix Ebre que presideix l'alcalde de Paüls, Enric Adell.
El Consell Esportiu del Baix Ebre té entre les seves funcions la promoció de l'esport escolar i la divulgació dels valors entre esportistes, entrenadors i pares.
Segons Mayte Puell, "ja hem convocat diverses reunions internes per tal d'aportar algunes novetats i per fer un canvi d'estatuts, ja que entenem que després de tants anys han quedat obsolets. Tenim la intenció de complir escrupolosament amb les funcions del Consell que són les de fomentar l'esport en edat escolar. La pluralitat de gent que conforma l'assemblea amb clubs, entitats esportives i AMPES, etc., ajuda que amb aquests punts de vista puguem fer un front comú per implicar els esportistes en uns valors ".
Una de les novetats que s'afrontaran en aquest mandat serà l'aplicació a partir de la propera temporada d'una doble classificació. Per una banda es portarà a terme la puntuació habitual de 3 punts per la victòria, però es donaran 2 punts per un empat, en lloc d'un sol punt com fins ara. Les derrotes també sumaran 1 punt en lloc de 0 com fins ara.
Per altra banda, s'atorgarà una segona puntuació obeint al criteri dels àrbitres en àmbits com el respecte i el comportament entre jugadors del mateix equip i equips rivals, entre jugadors i entrenadors, i entre entrenadors i pares amb les decisions arbitrals.
La suma de les dos puntuacions servirà per confeccionar la classificació final.


respostes a "Consell Esportiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 797,95 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007