Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'exposició de Jesús Leiva mostra maquetes de vaixells d'entre el 1400 i el 1800 al CIP

19 . Jul, 2013 a les 14:11
per gfigueres a La notícia del dia
3541 reproduccions
Leiva mostra els seus treballs a la sala petita del Centre d'Interpretació de la Pesca, al port pesquer, fins al 30 d'agost.

Jesús Leiva ha elaborat una exposició de maquetaria naval al Centre d'Interpretació de la Pesca. Una mostra feta de manera 100% artesanal. I és que aquest veí de l'Ametlla de Mar, ja que fa molts anys que hi viu, té una autèntica passió per la realització d'aquestes miniatures de vaixells d'entre el anys 1400 i el 1800. Tots els que s'apropin, per tant, podran observar les maquetes de vaixells de diferents nacionalitats, italians, anglesos i també espanyols, es clar. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de deu del matí a una i mitja de la tarda fins al 30 d'agost.
Leiva animava així  a tothom a que vagi a visitar l'exposició: "animo a tothom que surti a passejar i visiti l'exposició. No és necessari entendre molt d'art. Són vaixells antics amb tota la fornitura, els miralls les popes, els canyons, les veles, les voladures, etc." Jesús Leiva té una àmplia experiència en aquesta modalitat d'artesania ja que fa molts anys que s'hi dedica, a més, ha exposat diverses vegades els seus treballs. I és que Leiva pertanyia a una associació que promovia la maquetaria naval realitzant exposicions al Port de Tarragona i d'altres municipis de la província.


respostes a "L'exposició de Jesús Leiva mostra maquetes de v..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 623,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 99
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007