Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursos oberts

05 . Nov, 2012 a les 12:49
per otomas a La notícia del dia
2322 reproduccions
L'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar (EMMA) realitzarà uns cursos oberts a tothom aquest mes de novembre, i el desembre, que tenen com objectiu la divulgació de la cultura musical. Per tant, no és necessari ser alumne de l'escola per tal d'accedir a aquests cursos. Només cal pagar tres euros. En cas de ser alumne de l'EMMA són gratuïts. Les inscripcions s'obren aquest dilluns. El període d'inscripció es tancarà a meitats de novembre. Només cal passar a apuntar-se per l'EMMA, dilluns i dimecres de cinc de la tarda a sis i quart, o els dimarts de quatre a cinc de la tarda. També es pot inscriure's mitjançant Internet e3010542@xtec.cat o per via telefònica al 977456046.

El curs d'improvisació per a guitarres, impartit per Eduard Todà, tindrà lloc el dissabte 24 de novembre, a l'escola, de les deu del matí a la una de la tarda. Un altre dels cursos es basa en la projecció comentada de la pel·lícula Farinelli, Il castrato. El professor de llenguatge, Sebastià Garcia, serà l'encarregat de dirigir aquest cinefòrum que tindrà lloc el dijous, 27 de desembre, a les sis de la tarda, a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.
Un altres dels cursos és el de gralla i timbal, que ha creat ja expectació. Aquest curs l'impartiran Charly Tomàs, Laura Villar  i Fàtima Hidalgo. L'objectiu és ensenyar el toc de castells que acompanyarà als Xics caleros, colla de recent creació a l'Ametlla de Mar. Els interessats en el curs que no tinguin l'instrument cal que s'inscriguin el més aviat possible.

"Des del claustre de professors de l'escola de música hem preparat aquests cursos tant pels alumnes com per a la gent de fora del centre. Cada professor ha decidit muntar un taller. En el meu cas com sóc de la colla de castellers, he decidit, juntament amb altres professors, d'impartir aquest curs per ensenyar el toc de castells. De moment hi ha molta gent interessada", explica la Directora de l'Escola de Música Municipal.

Aquest curs, gratuït per als alumnes de l'escola i socis de la Societat, tindrà lloc dissabte, 1 de desembre, de les deu del matí a la una de la tarda, a la l'escola de música.respostes a "Cursos oberts"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 212
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007