Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els esportistes caleros celebren la Nit de l'Esport 2012-2013

13 . Jun, 2013 a les 13:04
per gfigueres a La notícia del dia
1952 reproduccions
La Nit de l'Esport tindrà lloc aquest divendres, a partir de les set i mitja de la tarda, al pavelló municipal de l'Ametlla de Mar.

Aquest divendres l'Ametlla de Mar celebra la Nit de l'esport 2012-2013. Una nit on els esportistes caleros reben el reconeixement de tota la temporada. A partir de les set i mitja del vespre al pavelló esportiu municipal tindrà lloc el lliurament de premis i reconeixement als participants esportistes, entitats i agents col·laboradors de l'esport local.
"És un acte per reconèixer l'esforç dels esportistes, clubs i entitats durant la temporada. Al municipi hi ha moltíssima gent que practica esport. A més, a l'Ametlla es pot practicar diversitat de disciplines a un preu assequible", subratlla Rubén Lallana, regidor d'Esports.
La Nit de l'Esport la Cala ja forma part dels esdeveniments tradicionals del municipi i ha anat evolucionant amb el temps per tal de guanyar agilitat sense renunciar  a donar aquest reconeixement als esportistes. "Pel que fa a la festa hem escoltat les demandes de la gent i intentarem guanyar en agilitat", afegeix Lallana.
El reconeixement a monitors, a tècnics, clubs i entitats esportives serà l'encapçalament de l'acte. El seguirà el lliurament de trofeus a futbol sala i pàdel.  També s'entregaran els tres premis absoluts: al millor esportista de l'Àrea Municipal, Millor esportista dels clubs o entitats esportives locals i al millor patrocinador local. La darrera part de l'acte serà la més extensa i és la que tracta del lliurament de medalles als integrants de l'esport base local.


respostes a "Els esportistes caleros celebren la Nit de l'Es..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 180
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007