Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nit de l'esport La Cala 2009-2010

21 . Jun, 2010 a les 13:04 | 00:02:51
per gfigueres a La notícia del dia
2690 reproduccions
Divendres 18 de juny tenia lloc la Nit de l'Esport que enguany canviava el seu emplaçament, celebrant-se a la sala de la societat per poder presentar la nova pàgina web d'esports. Després de la presentació de l'acte, es van comentar totes les activitats d'hivern de la temporada 2009-2010 i els esdeveniments que s'han succeït. També es va passar un vídeo de construcció de la piscina. Tot seguit es va procedir a fer entrega dels premis en reconeixement al monitoratge i la tasca tècnica realitzada dins de les activitats de l'Àrea Municipal d'Esports durant la temporada 2009-2010, es va donar el premi al millor treballador/a de l'Àrea d'Esports de l'ajuntament, que va recaure en Ivan Romeu, entrenador de la categoria infantil del futbol base federat, i es va entrar en el bloc dedicat a les entitats i clubs esportius locals que mantenen viu l'esperit de l'esport associatiu de La Cala. A més es van entregar els recordatoris a les diferents entitats esportives municipals en reconeixement per la tasca desenvolupada envers l'esport durant la temporada 2009-2010.

Premis per al futbol

Després es va procedir a l'entrega dels premis als jugadors de futbol de la SCER de l'Ametlla de Mar. Els premis van ser per al màxim golejador juvenil, Robert Broskbart, el jugador més regular juvenil, Marc Garcia Gaseni, el màxim golejador del 1er equip, Manel Llambrich, el jugador més regular del 1er equip, Josep Miquel Bort Reverté "Toro" i el jugador revelació del 1er equip, Sergi Brull. Joan Pere Gómez Comes ens explicava en que consisteix aquesta Nit de l'Esport. "En definitiva és un reconeixement públic a tota la gent que fa esports a La Cala. Un poble on es practica molt l'esport. Només cal pensar que més del 10% de la població està abonada a l'Àrea Municipal d'Esports. Això sense tenir en compte tota aquella gent que practica esport i no està abonada. També volíem fer un esment especial a la nostra pàgina web, que és dinàmica, bonica i juvenil i de la que volem dir a tothom que vulgui informació sobre l'esport a La Cala que trobarà tot el que necessita. Demano disculpes als pares i mares i tothom que ha assistit perquè la sala estava plena de gom a gom i van passar molta calor però pensem que la sala era el lloc idoni per presentar la nova web. En definitiva, l'assistència de la gent demostra que l'esport al poble està viu i que la gent hi practica".

Ball esportiu i nova pàgina web
A continuació es va fer una demostració de ball esportiu i la presentació de la nova pàgina web de l'àrea d'esports. També es va fer l'entrega del premi especial per la trajectòria dins l'àrea d'esports a Agnes Balfegó i el premi en reconeixement al millor patrocini esportiu temporada 2009-2010 a Astral Pool, Becsa I Piscines Disseny. El premi al millor esportista Entitats 2009-2010 va recaure en Alberto Pérez, del Club de Twirling, que aquesta temporada ha aconseguit lluir amb llum pròpia en la seva disciplina i ha recollit des de la medalla de bronze al campionat d'Europa 2009 fins a classificar-se com a campió d'Espanya 2010 en grup sènior entre d'altres molts reconeixements. També es va fer entrega l'equip cadet del premi al millor esportista en equip de l'Àrea d'Esports pel seu ascens de 1ª divisió a Preferent i el premi al millor tècnic de Projecció Exterior 2009-2010 a Àlex Gomez Comes, segons entrenador de l'equip del futbol base infantil B del FC Barcelona.


respostes a "Nit de l'esport La Cala 2009-2010"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 769,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007