Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Andreu Martí (CiU), alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar fins al 2015

15 . Jun, 2011 a les 12:06 | 00:04:30
per gfigueres a La notícia del dia
3205 reproduccions
El convergent Andreu Martí va ser nomenat dissabte alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per tercera vegada consecutiva. Martí, que va aconseguir la majoria absoluta a les passades eleccions municipals amb CiU, no va necessitar més que el vot dels seus companys de partit per sortir elegit.

A l'Andreu Martí l'acompanyaran a l'equip de govern, M Carme Martí, Antoni Montagut, Ruben Lallana, Eva del Amo, Vicent Martí i Albert Medrano. Pel que fa a la resta de formacions, el PP serà representat per Joan Font, Marta Font i Gemma Margalef. Jordi Gaseni i Vicent Llaó ho faran amb ERC, mentre que Antonio Espuny serà l'únic representant del PSC.
Martí va explicar en el discurs que, la recuperació econòmica i el manteniment de la pau social seran els eixos fonamentals del pròxim mandat, "Tal com he dit al parlament, per a mi avui és un dia d'immens orgull.. He començat dient que de l'esforç surt la recompensa i he de dir que em sento molt satisfet. També he parlat d'agraïments a les persones i de compromisos amb el poble, amb La Cala, que és el que més m'estimo. He invitat a tots a seguir treballant amb diàleg, sempre buscant el màxim consents. Tenim una responsabilitat i hem de seguir tirant endavant. Una de les prioritats és la  reactivació econòmica i treballar per seguir mantenint aquesta pau social que tenim al poble, que és lo més bonic de tots".

Per la seva part Joan Font del Partit popular anunciava que "les sensacions són positives, tenim uns reptes difícils, la situació econòmica no és favorable, les retallades tampoc ho són. S'ha d'aplicar una política d'austeritat i optimitzar els recursos que poguéssim tenir. Nosaltres ens hem compromès en utilitzar el diàleg com a base per tal d'arribar a futurs acords. Per tant farem una oposició constructiva però amb rigor i fermesa."
Jordi Gaseni D'esquerra Republicana deia que "des d'esquerra emprenem quatre anys amb il·lusions renovades i amb gratitud, sobretot, al recolzament i confiança que ens han donat amb aquests dos regidors, aquests 167 vots. A partir d'aquí, el que farem serà, a vegades des de la discrepància o des del mutu acord, intentar ajudar a que el poble de La Cala pugi amunt, tal com hem fet durant aquest temps. Seran quatre anys difícils degut a la crisi i un dels motius principals pels quals treballarem serà fer que aquest nou equip de govern ho tinguin molt en compte i s'esforci per a poder millorar-ho."

Antonio Espuny del partit Socialista de Catalunya comentava que "És una festa de la democràcia que es produeix perquè la gent vol participar en les votacions. Les nostres primeres paraules, a part dels agraïments a les persones presents, tant als regidors com al públic, ha sigut també de record per a totes les persones que avui estan lluitant al costat de casa nostra per a poder fer un acte tan simple i senzill com el que és escollir els nostres alcaldes i representants a les diferents institucions".

L'acte de constitució del Ple de l'Ajuntament va tenir lloc a la Sala de Sessions a les 12 del migdia, amb una gran expectació i assistència de públic.


respostes a "Andreu Martí (CiU), alcalde de l'Ajuntament de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 192
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007